Voetklachten

Pijn in de voet

Het is belangrijk om voetklachten serieus te nemen en tijdig professionele hulp in te schakelen om verdere complicaties te voorkomen.
Voetklachten zijn pijnlijke aandoeningen die zich voordoen in verschillende delen van de voet, waaronder de enkels, hielen, bogen en tenen. Ze kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals overbelasting, verkeerde schoenen, onjuiste lichaamshouding, leeftijd of letsel.

Veelvoorkomende voetklachten

Symptomen kunnen variëren van pijn, stijfheid, zwelling, tintelingen, tot verminderde mobiliteit. Als u last heeft van pijn of u heeft een aandoening aan de voet, kunnen wij u helpen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn ervaren in het behandelen van verschillende aandoeningen van de voet, waaronder:

  • fasciitis plantaris of hielspoor
  • kneuzingen
  • metatarsalgie
  • tarsaal tunnel syndroom
  • hallux valgus

Behandeling

Een fysiotherapeut kan u helpen bij het verlichten van de symptomen van deze aandoeningen door middel van oefeningen, stretching en andere technieken zoals shockwave. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van deze aandoeningen en kunnen u helpen om de pijn te verlichten en de beweging te verbeteren.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze fysiotherapeutische interventie voor de behandeling van aandoeningen van de voet. Wij helpen u graag bij het verlichten van uw symptomen en het verbeteren van uw bewegingen.

 

Reviews

Lisa B.
Lees verder
Ik moet oppassen met overbelasten, maar de progressie is zichtbaar, blij met de hulp.
Anoniem
Lees verder
Voel me heel welkom en serieus genomen. Naar mijn wensen wordt altijd geluisterd en indien mogelijk aan voldaan.

Experts op het gebied van voetklachten

Fysiotherapie Leidsevaart in Haarlem