Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Fysiotherapie Leidsevaart

Het menselijk lichaam is een geheel van spieren, pezen, botten/ gewrichten en organen waar we dagelijks op rekenen. We merken pas hoeveel we bewegen als het lichaam (even) niet goed meewerkt.
Fysiotherapie kan een uitkomst bieden voor uw lichamelijke klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat!

Fysiotherapie bij Fysiotherapie Leidsevaart

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten zullen u begeleiden bij acute- of langdurig bestaande lichamelijke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten en knie- en enkelblessures. Maar ook wanneer het bewegen belemmerd wordt als gevolg van een chronische ziekte of aandoening, zoals COPD of artrose. Wij adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u weer zo goed mogelijk de dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren. Met fysiotherapie voorkomt u dat klachten verergeren of terugkeren.

Ontwikkelingen binnen de fysiotherapie

De laatste jaren is er in de fysiotherapie veel veranderd. Onder invloed van wetenschappelijk onderzoek is er een vernieuwde visie ontwikkeld op de wijze waarop de fysiotherapeut kan inspelen op klachten van het houdings- en bewegingsapparaat.

Passieve technieken (massage, gewrichts- en spiermobilisatie) worden veelal gecombineerd met trainingstherapie. Door het Genootschap voor Fysiotherapie zijn verschillende indicaties en richtlijnen opgesteld waaraan geprotocolleerde behandelplannen zijn gekoppeld. Er wordt gekeken naar de functionele gezondheid; hoe uiten de lichamelijke klachten zich in beperkingen en participatieproblemen in het dagelijks leven?

De fysiotherapeut kijkt samen met de cliënt welke rol het dagelijks leven (werk, sport, hobby’s) en persoonlijke en omgevingsfactoren spelen bij het ontstaan of in stand houden van de klachten. Het gedrag – de manier waarop de cliënt omgaat met zijn/haar beperkingen – krijgt veel aandacht.

Afspraak bij één van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Leidsevaart?

Onze fysiotherapiepraktijk in Haarlem heeft een gespecialiseerd team en biedt goede behandelingen ten aanzien van uw klachten.

Wij zorgen voor een gespecialiseerd fysiotherapeut voor u.

Reviews:

Anoniem
Lees verder
Hele fijne en professionele praktijk!
Bernard Hartog
Lees verder
De praktijk is zeer professioneel , een prachtige ruime oefenzaal met bijbehorend equipment en een goede en fijn team met medewerkers.

Experts

Fysiotherapie Leidsevaart in Haarlem