Rugpijn

Pijn in de rug

Fysiotherapie is een effectieve manier om rugklachten te behandelen. De juiste behandeling en oefeningen kunnen helpen om pijn te verminderen, de beweeglijkheid te verbeteren en de kans op herhaling te verkleinen.

Veelvoorkomende lage rugklachten

Veelvoorkomende lage rugklachten (circa 90%) noemen we aspecifieke lage rugklachten, daarnaast kan er ook sprake zijn van de volgende rugklachten:

  • Hernia/ Radiculair syndroom
  • SI-gewricht pijn

 

Bij een hernia/ radiculair syndroom kan fysiotherapie helpen bij het verminderen van pijn, het verbeteren van stabiliteit en het vergroten van de activiteiten. Bij SI-gewrichtspijn kan fysiotherapie helpen bij het verlichten van de pijn, het verbeteren van de beweeglijkheid en het versterken van de stabiliteit van het gebied.

Fysiotherapie bij rugklachten

Fysiotherapie is een effectieve manier om rugklachten te behandelen. Door oefeningen en therapieën toe te passen kan de pijn worden verminderd, de stabiliteit en het algehele functioneren kunnen verbeteren. Fysiotherapie is ook een veilige en natuurlijke manier van behandelen, die geen bijwerkingen heeft. Het is ook een goede manier om te voorkomen dat de klachten terugkomen. Bovendien is fysiotherapie een geschikte benadering om de kwaliteit van leven te vergroten door het verbeteren van de fysieke conditie en het verlichten van pijn.

Ons team heeft veel ervaring in het behandelen van rugklachten.
Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem nu contact op.

Reviews

mevrouw Zweers
Lees verder
“Fijne, kundige praktijk! Leuke positieve sfeer”
Justin J.
Lees verder
“Mijn rugklachten waren na 3 behandelingen over”

Experts op het gebied van rugklachten

Fysiotherapie Leidsevaart in Haarlem