Hoofdpijn, duizeligheids- of kaakklachten

Hoofdpijn

Last van hoofdpijn, duizeligheid of kaakklachten? Fysiotherapie kan u helpen deze klachten te verminderen. Onze fysiotherapeuten hebben veel kennis en ervaring om u te helpen deze klachten te verlichten.

Hoofdpijn is een veel voorkomend probleem. Fysiotherapie biedt een effectieve behandeling van hoofdpijn door middel van oefeningen, manuele therapie en advies. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke situatie en behoeften.

  • Spierspanningshoofdpijn
  • Cervicogene hoofdpijn
  • Migraine
  • Combinatie hoofdpijn (veelal treden er verschillende hoofdpijnvormen naast elkaar op)

Duizeligheidsklachten

Duizeligheid kan vele oorzaken hebben, waardoor de behandeling niet voor iedereen hetzelfde is. Onze fysiotherapeuten kunnen samen met u bekijken wat de beste behandeling is om de duizeligheid te verminderen.

  • BPPD (duizeligheid)

Kaakklachten

Kaakklachten kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven. Fysiotherapie biedt een oplossing door een combinatie van oefeningen, manuele therapie en advies. Met behulp van deze behandeling kan de pijn en stijfheid in uw kaak verminderen.

Fysiotherapie biedt effectieve behandeling voor hoofdpijn, duizeligheid en kaakklachten. Neem contact op met ons team om te bekijken hoe we u kunnen helpen.

Reviews

Jan Visser
Lees verder
Kundigheid en empathisch vermogen.
M. Friezema
Lees verder
Jij hebt mij van mijn klachten af geholpen door jouw expertise. En daar ben ik blij om.

Experts op het gebied van hoofdpijn, duizeligheid- of kaakklachten