Chronische pijn

Chronische pijn

Fysiotherapie Leidsevaart biedt de mogelijkheid om een behandeltraject te volgen voor mensen die last hebben van chronische pijnklachten. De bedoeling van het programma is vooral gericht op het leren omgaan met chronische pijn, en welke mogelijkheden er bestaan om hiermee om te gaan.
Enkele voorbeelden waarbij er sprake kan zijn van chronische pijn: chronische lage rug- of nekklachten, fibromyalgie, whiplash en een chronisch vermoeidheidssyndroom.

Opstart behandeling

Een behandeltraject begint altijd met een aantal individuele sessies fysiotherapie waarin er een inventarisatie wordt gemaakt van uw klachtenbeeld, waar gezamenlijke therapiedoelen worden geformuleerd, ook wordt er uitleg gegeven over de pijn en de invulling van het behandelplan.

Vervolg behandeling

Na deze individuele sessie(s) wordt er vaak een vervolg gegeven in de oefenzaal.
Het uiteindelijke doel van het behandeltraject is om de kwaliteit van leven te verbeteren, om beter te kunnen omgaan met pijnklachten binnen het dagelijkse leven. Na afronding van het traject is het de bedoeling dat u blijft trainen om de behaalde gezondheidswinst te onderhouden of zelfs verder te verbeteren.

Reviews

Anoniem
Lees verder
Tevreden over het gekozen pad na verwijzing door mijn huisarts, fijne begeleiding en het gaat duidelijk beter mij mij.
Anoniem
Lees verder
Veilige omgeving om te kunnen trainen, goede sfeer en fijne apparatuur.

Experts

Fysiotherapie Leidsevaart in Haarlem