Cliëntinformatie

Afspraak maken

Wilt u onze persoonlijke behandeling zelf ervaren?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Wij zorgen voor een specialistische fysiotherapeut.

Behandeling in de praktijk

Binnenkort komt u voor behandeling naar de praktijk. Is het uw eerste afspraak dan mag u zich aanmelden bij de balie. De eerste keer is het van belang dat u uw identificatiebewijs meeneemt. Tijdens de eerste behandeling zullen wij met u in gesprek gaan over uw klachten en zal er aansluitend een lichamelijk onderzoek plaatsvinden. De uitkomsten zullen met u gedeeld worden en indien mogelijk zal er een start gemaakt worden met de behandeling. Vergeet geen handdoek mee te nemen.

Behandeling aan huis

Fysiotherapie Praktijk Leidsevaart biedt u de mogelijkheid, als u in de buurt woont en niet in staat bent om naar de praktijk te komen om ook (tijdelijk) aan huis behandeld te worden. Als u meer wilt weten over onze thuisbehandelingen, neem dan gerust contact op met onze praktijk.

Afspraak annuleren

Bij verhindering van een afspraak dient u zich minimaal 24 uur van tevoren af te
melden. Indien niet tijdig wordt afgemeld of u verschijnt niet op de gemaakte
afspraak om welke reden dan ook, wordt dit bij u in rekening gebracht. De factuur
voor een niet nagekomen afspraak bedraagt 75% van het tarief.

Wijze van afmelden:

Op werkdagen

– Per telefoon: 023 532 4826
– Per sms/app: 06 248 322 77
– Per mail: info@fysiotherapieleidsevaart.nl
– Aan de balie tussen 8.00 en 17.00 uur

In het weekend:

– Per mail: info@fysiotherapieleidsevaart.nl
– Per sms/app: 06 248 322 77
(ook dan geldt de 24 uurs regeling).

Vervoer na operatie

Fysiotherapiepraktijk Leidsevaart biedt u de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van onze uitgebreide diensten na een operatie. Wij bieden een ophaalservice met onze auto, waarmee we u naar onze praktijk kunnen brengen en ophalen. Dit is een handige service die veel mensen na een operatie gebruiken, omdat ze niet in staat zijn om zelfstandig naar de praktijk te reizen.

Het is belangrijk om te weten dat wij voor deze service per behandeling 2 euro in rekening brengen. Bij het maken van een afspraak kunt u bespreken of het mogelijk is om van de mogelijkheid gebruik te maken, dat is ook afhankelijk van waar u woont.

Als u nog vragen heeft over onze ophaalservice, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen. U kunt ook gebruik maken van de ZoefZoef:

https://www.haarlemeffect.nl/voor-volwassenen-en-ouderen/zoefzoef/

Parkeren bij de praktijk

Parkeren is gratis voor vergunninghouders regio West. Er zijn 6 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein (rechts naast het pand) en is er een parkeerplaats voor gehandicapten (in de Adriaan de Jongestraat).

In de directe omgeving van de praktijk is vanaf 1 oktober 2018, als gevolg van de modernisering van het parkeerbeleid van de Gemeente Haarlem, betaald parkeren ingesteld.

Bekijk hier onder de flyer voor meer informatie.