Polsklachten

Pijn in de pols

Heeft u last van de pols, dan zal het waarschijnlijk te maken heb met één van de volgende structuren of een combinatie daarvan:

  • Peesletsel
  • Spierletsel
  • Botbreuken
  • Overbelasting klachten
  • Ganglion aan de pols

Behandeling van polsklachten

Klachten aan de pols kunnen ervoor zorgen dat u minder goed kunt bewegen of dat u veel pijn ervaart. Fysiotherapie kan hierbij helpen om de bewegingen te verbeteren en de pijn te verminderen.

Bij fysiotherapie krijgt u oefeningen die helpen bij het verbeteren van de bewegingen, mobiliteit en het verminderen van de pijn. Deze oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en zijn gericht op het behalen van uw doelen.

Blijft u klachten houden?

Als u last heeft van klachten aan de pols, dan is het belangrijk om contact op te nemen met een fysiotherapeut. Fysiotherapie kan helpen bij het verbeteren van de functie en het verminderen van de pijn. De fysiotherapeut kan ook advies geven over het gebruik van hulpmiddelen, zoals braces of tape.

Door onze begeleiding kunt u uw doelen bereiken en weer terugkeren naar uw normale leven. Neem gerust contact op met ons om meer te weten te komen over de behandeling.

Reviews

Anoniem
Lees verder
Er word moeite gedaan voor je. Je klachten worden serieus genomen.
Daan D.
Lees verder
Betrokkenheid!

Experts op het gebied van polsklachten

Fysiotherapie Leidsevaart in Haarlem