Kwaliteit

Fysiotherapie Leidsevaart werkt systematisch aan het bewaken, beheersen en verbeteren van de kwaliteit van zorg.

De samenwerkende collegae maken zich sterk voor het verlenen van fysiotherapeutische zorg van hoogwaardige kwaliteit, die voor eenieder die dat nodig heeft, beschikbaar (en betaalbaar) moet zijn. Fysiotherapie Leidsevaart meent dat de kwaliteit van de geleverde zorg objectief en toetsbaar moet zijn. Veel aandacht is er voor de landelijke ontwikkelingen binnen die innovatieve zorg. Wij onderschrijven de verschuiving binnen de zorg ‘van volume naar waarde’; goede kwaliteit van zorg is cliëntgericht, veilig, doeltreffend en doelmatig.

Alle medewerkers en als praktijk zijn wij daarom lid van De Stichting Keurmerk Fysiotherapie; dat is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Zij geven fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan.

Om als praktijk lid te blijven zijn van het Keurmerk Fysiotherapie vindt er om het jaar een uitgebreide evaluatie plaats. Door bij Keurmerk aangesloten te zijn voldoen we aan de best mogelijke behandeling voor de cliënt, dragen we bij aan het realiseren van kostenefficiëntie, doelmatigheid én maken we doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk.

Fysiotherapie Leidsevaart is aangesloten bij o.a. de volgende regionale netwerken:

Tevens zijn wij in samenwerking met het Spaarne Gasthuis aangesloten bij onder andere: COPD-, Hartrevalidatie- en Artrose-netwerk.
Daarnaast hebben een samenwerkingsverband met Medisch Kliniek Velsen op het gebied van orthopedie.
Ook hebben wij korte lijnen met ergotherapeuten, diëtisten, psychologen en podologen.

Wilt u onze persoonlijke behandeling zelf ervaren?
Maak een afspraak!

Liever telefonisch een afspraak maken? Bel 023 532 48 26

Maak kennis met ons team

Fysiotherapie Leidsevaart is al meer dan 40 jaar gevestigd aan de Leidsevaart in Haarlem.

Op basis van uw fysieke klachten zal besloten worden welke fysiotherapeut van Fysiotherapie Leidsevaart het traject met u zal aangaan. Na de intake zal de behandeling gestart worden. U kunt rekenen op persoonlijke betrokkenheid en professionele begeleiding.