Qualiview Zorgverlener Awards 2018

Qualiview Zorgverlener Awards 2018

Fysiotherapie Leidsevaart behaalt tweede plaats in de categorie ‘de door de klant meest gewaardeerde praktijk’ tijdens Qualiview Zorgverlener Awards 2018

De Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn uitgereikt. Tijdens het feestelijke event , dat op dinsdag 26 juni 2018 in CitySense Utrecht plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken en zorgverleners de hoogste waarderingen kregen van hun klanten. Bij de awards draait het om het oordeel van de patient over de zorgverlener. De awards zorgden voor blije én trotse gezichten.

Bij het tot stand komen van de uitslag was het aantal ingevulde vragenlijsten een belangrijk onderdeel. Verder werden onder andere de beoordelingen op themaniveau, algemene beoordeling en NPS meegenomen. Daarnaast hebben er diverse controles op opvallendheden plaatsgevonden om de zuiverheid van de onderzoeken te borgen.

De nominatie voor een award heeft een waardevolle betekenis. Klantervaring is namelijk één van de onderdelen die tezamen met andere indicatoren de definitie van kwaliteit maakt.

Uitreiking Qualiview Zorgverlener Awards
De awards werden binnen de verschillende beroepsgroepen uitgereikt in de volgende drie categorieën: de door de klant ‘meest gewaardeerde praktijk’, ‘meest aanbevolen praktijk’ en ‘meest gewaardeerde zorgverlener’.

Fysiotherapie Leidsevaart is tijdens Qualiview Zorgverlener Awards 2018 tweede geworden in de categorie ‘de door de klant meest gewaardeerde praktijk’.

Qualiview Zorgverlener Awards
Qualizorg, waar Qualiview onder valt, verzamelt op grote schaal kwaliteitsindicatoren in de Nederlandse gezondheidszorg en bedient 9.500 zorgorganisaties binnen 18 zorgmarkten.

Het ervaringsonderzoek wordt gedaan via landelijk gevalideerde meetinstrumenten, met draagvlak van de beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en Patiëntenfederatie Nederland.  

Wat zorgt voor een hoge waardering en goede klantervaring?
Vakkundigheid en deskundigheid, gecombineerd met duidelijke communicatie over het
behandelplan is belangrijk voor de klanten van de zorgverleners. Naast oprechte betrokkenheid en aandacht zorgt vriendelijkheid van de zorgverlener ook voor een hoge waardering en goede klantervaring.

Reactie Fysiotherapie Leidsevaart
Eigenaar van de praktijk Marc Goedknegt en de 15 medewerkers zijn trots op het bereiken van dit resultaat. Kwaliteit en klantvriendelijkheid vormen al jaren samen de sleutel tot het succes van de praktijk. ‘Twee jaar geleden hebben we onze nieuwe praktijkruimte optimaal kunnen inrichten; 
we zien dat deze investering leidt tot grote tevredenheid bij patiënten die bij ons revalideren. Deskundigheid, tijd en aandacht zijn componenten die ons inziens bepalend zijn voor het uiteindelijke behandelresultaat en de klanttevredenheid’. Deze prijs stimuleert ons dit beleid zo voort te zetten.


Bekijk het certificaat via deze link: Zorgverlener Awards 2018 Qualiview en Opiness