Leefstijl en Vitaliteit

Leefstijl en Vitaliteit

Sinds januari 2021 biedt Fysiotherapie Leidsevaart de mogelijkheid tot consulten op het gebied van Leefstijl en Vitaliteit!

Fysiotherapeut en Leefstijlcoach Noortje Voermans is deskundig op het gebied van het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl. Een leefstijlcoach vervult een centrale rol in het verbeteren van de vitaliteit en beschikt over waardevolle kennis op het gebied van voeding en bewegen, maar ook aangaande andere belangrijke facetten van vitaliteit. Een gezonde leefstijl betekent niet alleen gezond eten en voldoende bewegen, maar tevens goed slapen en aandacht hebben voor zingeving, ontspanning en plezier.

Leefstijl is de manier waarop de mens leeft. Verschillende pijlers zoals voeding, beweging, slaap en ontspanning, zijn van invloed op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mens. Een gezonde leefstijl helpt ziektes te voorkomen. Bij de behandeling van aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en hoge bloeddruk is leefstijl en met name voeding heel belangrijk.

Interesse in een afspraak met Noortje Voermans? Neem contact op met de praktijk voor verdere informatie.