Oncologie

Blijven trainen na een oncologie traject

Gedurende de periode dat uw onder behandeling staat van een specialist wordt u geadviseerd onder begeleiding van een gespecialiseerd oncologisch fysiotherapeut uw conditie en kracht op peil te houden.
Fysiotherapie Leidsevaart biedt gerichte oefentherapie voor oncologie patiënten.

Ook na een oncologietraject kan het belang van het blijven doen van oefeningen niet genoeg worden benadrukt. Tijdens de behandeling van kanker kunnen patiënten te maken krijgen met fysieke en emotionele uitdagingen. Oefeningen spelen een cruciale rol bij het helpen van patiënten om hun welzijn te herstellen en te behouden.

Bij Fysiotherapie Leidsevaart worden oefeningen na een oncologietraject individueel aangepast aan de mogelijkheden en behoeften van elke cliënt. Onze specialisten op oncologisch gebied helpen bij het ontwikkelen van een passend oefenplan. Het behouden van een actieve levensstijl na kankerbehandeling is een waardevolle investering in de gezondheid en het welzijn op de lange termijn.

Op dinsdagavond van 19-20uur is er een oncologiegroep waarin gezamenlijk aan lichamelijk fitheid wordt gewerkt. 

Kosten

1x per week €39,-

Wilt u een keer een training proberen? Meld u aan voor een proeftraining via het aanmeldformulier.

Aanmelden oncologiegroep

Wilt u onze persoonlijke behandeling zelf ervaren?
Maak een afspraak!

Liever telefonisch een afspraak maken? Bel 023 532 48 26

Maak kennis met het team

Fysiotherapie Leidsevaart is al meer dan 40 jaar gevestigd aan de Leidsevaart in Haarlem.

Op basis van uw fysieke klachten zal besloten worden welke fysiotherapeut van Fysiotherapie Leidsevaart het traject met u zal aangaan. Na de intake zal de behandeling gestart worden. U kunt rekenen op persoonlijke betrokkenheid en professionele begeleiding.