Eerste buitentraining is een feit

Eerste buitentraining is een feit

Helaas mogen wij van de overheid onze Medisch Fitness groepen binnen nog niet hervatten. Om iedereen die ons een warm hart toe draagt toch te kunnen laten sporten zijn wij sinds deze week gestart met training geven op het parkeerterrein. Gisteren is de eerste groep onder leiding van Frank enthousiast gestart.

Het blijft voor iedereen belangrijk om te blijven bewegen in deze tijden van de Corona-crisis. Vandaag heeft de NOS een nieuwsbericht uitgebracht waarin het belang van het blijven bewegen om je weerstand op peil te houden wordt benadrukt.

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2334347-1600-zorgprofessionals-wacht-niet-op-vaccin-maar-werk-aan-gezonde-leefstijl.html

Voorlopig is het natuurlijk het belangrijkst om gezond te blijven en de adviezen van de overheid op te volgen. Wij zijn uiteraard beschikbaar voor een ieder die vragen heeft over klachten aan het bewegingsapparaat. Ben je lid van onze fitnessgroepen en mocht je het leuk vinden om ook buiten te trainen, laat het weten aan de dames van de balie.

Met sportieve groet,

Team Fysiotherapie Leidsevaart